Tips: Nagellack till annat än naglar

Att man använder genomskinligt nagellack till naglarna är ju en självklarhet. Men jag tänkte tipsa om lite andra saker den genomskinliga lacken fungerar utmärkt till!

  • Snabblaga en maska i strumpbyxan. Måla på, helst på insidan och låt torka. Det här förhindrar att maskan ska sprida sig och bli större.
  • Skydda sig själv och sina smycken. Alla har nog varit med om att fingrarna/öronen/armarna blir alldeles gröna efter man haft på sig något billigt och oäkta smycke. Pensla på på insidan av ringen, kring pinnarna som ska in i öronen osv. så slipper du det här. Jag gillar även att måla t.ex. hela mina ringar till öronen med klarlack, då de behåller sin fejksilvriga/guldiga look längre då :)
  • Undvika att gylfen glider ned hela tiden. Samma sak gäller här. Pensla på på insidan av gylfen, alternativt utanför också så slipper du en gylf som inte vill hålla sig på plats. 
  • Piffa upp dekaler och märken. "Märken" på plånböcker, väskor och liknande blir ju väldigt lätt repiga och lite matta. Smörj på lite klarlack för att jämna ut reporna och få upp glansen igen.



Usch nu fick jag hjärnsläpp. Jag fyller på listan efter som det kommer upp i huvudet igen :) Tipsa gärna om ni själva har några hemliga knep om vad man kan använda klarlack till :)

Kommentarer
Postat av: lia

Kommentera gärna min blogg så kommenterar jag din :) <3





2009-05-16 @ 19:56:54
URL: http://lijahh.blogg.se/
Postat av: Elin - Design&Makeup

sv: jaa men jag är sugen på just denna, säkert bara för att den är så svår att få tag på haha

2009-05-16 @ 23:07:05
URL: http://designandmakeup.se
Postat av: Arissa <3

Svar: Heh tack ^^ fast d e bara färgade linser >_< <3

2009-05-17 @ 08:44:39
URL: http://arissas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0