Tips: Hur ren blir du egentligen?

Som ni kanske märkt så har jag provat på många budgetrengöringar till ansiktet på sistone. Både sminkborttagningar och vanlig ansiktsrengöring. Vissa får ansiktet att kännas jätterent, andra känns inte alls lika mycket.

Men för att få veta hur mycket smink som faktiskt sitter kvar på ansiktet efter tvätt är ganska enkelt. Det enda man behöver är en (eller flera) bomullsrondeller och lite olivolja. Man sätter alltså kort och gott några droppar olivolja på bomullsrondellen som man sen antingen "masserar" över ansiktet eller bara drar över. Det här ska plocka upp allt kvarlämnat smink.

Egentligen är det här en grej man inte vill se. För det är faktiskt sjukt mycket skit kvar på rondellen när man är klar. Iallafall för mig.


Kommentarer
Postat av: Linda

skojar du? och här går man och lägger ner sjukt mycket pengar på produkter för att få bort smuts och så hade man allt redan hemma? åh, det får jag ju testa. jag vet, sjukt obehagligt och se hur mycket det blir.nja, blommor och blommor, lite tulpaner och maskrosor i alla fall :)

2009-05-16 @ 13:43:44
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

åh detta tips ska testas en dag =)

2009-05-16 @ 14:43:43
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: A - vardagsslit o rock&roll

Vi gick en sminkkurs genom jobbet, där en utbildad make up artist lärde oss grunderna och så, det var skitkul! :) Men som du sa så måste man ju nöta och öva för att veta hur det ska bli riktigt bra, och det är väl där jag legat lite på latsidan ;P

2009-05-16 @ 17:44:41
URL: http://alexistheshit.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

jag använder bomullsrondeller och babyolja, funkar skitbra.

2009-05-16 @ 19:05:41
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0