Red golden

När jag var i staterna köpte jag givetvis med mig några pigment från MAC. På bilden nedan har jag på mig åtminstone 2 av dom (guld och orange) den rödaktiga i ytterkanten är från den tropiska trion från NYX.


Jag är inte jätteimponerad av mina pigment tyvärr. Färgen är det ju absolut inget fel på, inte heller pigmenteringen. Jag antar att jag bara har haft alldeles för höga förväntningar.

Swatches - NYX

Och här kommer några swatches.


Nytt från NYX

Nu tänkte jag mjukstarta lite igen med att visa några nya godingar från NYX som jag köpte när jag var i USA. Sparade kvittona för att komma ihåg hur mycket allt kostade, men jag har givetvis tappat bort dom. Jag hittade NYX på någon drugstore och det var väldigt (!) utplockat, så jag fick nöja mig med det här :(Den gråa trion heter 01 white/gray/black och den tropiska heter 38 Perpetual. På hemsidan står de att dom kostar 8 dollar styck, vilket inte jag betalade. Tror snarare att det var ca 4.50$ jag betalade/styck. Klicka här för att se andra färgkombinationer.

En matt brun ögonskugga - 06 Dark Brown. Den kostade 2,30$ tror jag och inte 5$ som det gör om man beställer. Kommer använda den här till att konturera mitt ansikte. Klicka här för att se de andra färgerna.

Sist NYX Jumbopencil i färgen 601 Black Bean.

Recensioner och swatches kommer.


Hemma!

Nu är jag hemma och jag hade sett fram emot att visa massa sminkningar, recensioner och så vidare på allt jag köpt.. Men nej.. Jag har sovit extremt länge (jetlagen) och haft fullt upp hela dagen, och det fortsätter på samma sätt ikväll. Ska sova borta inatt, och imorgon börjar jag jobba. Puh! Men.. förhoppningsvis hinner jag packa upp väskan någon gång i veckan och då ska ni få massa inlägg. Ska även skriva vem som vann tävlingen på tandblekningen, förlåt att det dröjt lite.

Och nej, det är inte skönt att vara hemma igen. haha.


Föresten, fick ett mail skickat till mig med en länk till en tjej som använder mina bilder på hennes
blogg. Blandannat den ovan. Det gör verkligen ingenting om ni lånar mina bilder, bara ni frågar
innan. Jag blir ju bara smickrad om folk tycker att det jag gör är så pass bra att dom vill använda bilderna själv:P

Aftersun-spray?

Nu när man sitter här i staterna, solen steker som aldrig förr, hela kroppen är sönderbränd, och man inser att man både skulle behöva några omgångar aftersun och raka benen så börjar jag fundera.
Det finns ju (iallaflal här) ett deo-spray från Dove som man ska spruta under armarna och det ska förutom att hålla armhålorna väldoftande och torra, även minska hårväxten.

Då slog det mig.. Finns det ingen aftersun, eller vanlig hudlotion i samma form? Man sprayar på benen, det återfuktar, kyler och ser till att jag inte behöver raka benen så ofta? Om inte så tar jag patent på det nu och fixar fram något. Det vore ju sjukt praktiskt! För att gnugga in huden med lotion eller skrapa bort huden med rakhyvel känns verkligen inte aktuellt nu.

Nu ska vi förövrigt söka upp närmsta E.L.F butik. Woho! Hoppas ni har det bra i den svenska värmen iaf! :)

RSS 2.0