L´oréal Paris - Extra volume colagene



Mascaran som ska ge fransarna extrem volym, styrka, hållbarhet och flexibilitet med hjälp av den enorma borsten och collagenet som finns i mascaran.


Ptja.. Nog är ju borsten stor alltid, i jämförelse med min vanliga favoritmascara. Men om den ger någon särskilt volym på mig vet jag väl inte. Visserligen böjer jag inte mina fransar och vet inte om den kanske isåfall hjälper till på det planet, men annars nej, ingen volym.

Jag har gett mascaran några månader nu, eftersom att mascaror i regel blir bättre och lättare att jobba med när de fått gotta sig lite. Men med den här blir det ingen skillnad ändå.

Jag tycker den är kladdig och klumpar sig och när man ska tvätta bort den är fransarna stenhårda och de känns som att dem ska gå av. Mascaran får det att se ut som att jag har halva antalet av mina riktiga fransar, då de grötar ihop sig enormt.



Däremot har jag märkt att den fungerar utmärkt som ett "extra-lager" på min vanliga mascara, då den är väldigt pigmenterad och ger mycket produkt på bara ett drag. Vid fest kan den även komma till användning då jag inte vill ha lika "fina" fransar. Eller ja, det där blev ju också fel, men jag hoppas att ni förstår :)

Jag antar att den är bra, om man gillar fylligare fransar. Men ändå - Less is more.

195 kr för 9 ml.

tyvärr.. 2,5 av 5 p

HH Mineral cosmetics

Jag undrar om det är någon som beställt från HH Mineral cosmetics förr. De verkar ju ha superbra produkter, men jag har faktiskt aldrig hört eller sett att någon beställt från dem, så jag undrar hur det är med kvalitet och leverans? Priserna är ju jäkligt bra iallafall!



Jag är sugen på många av deras skuggor, några borstar och även en foundation, möjligtvis.

Hjälp.. någon? :)

Mary Kay TimeWise 3-in-1 Cleanser

Jag har provat på några av Mary Kay's rengöringsprodukter, och tänkte nu sakta men säkert börja beta av dem.

Först ut är: 3-in-1 Cleanser. Pris: 350 kr för 127 g.



När jag inte använder den här använder jag bara vanlig sminkborttagning, möjligtvis med mild scrub i. Men i den här finns det både ansiktsrengöring, scrub OCH ansiktsvatten, vilket jag tycker är väldigt praktiskt. Jag använder bara den här i ansiktet, och en annan produkt (kommer recension senare) för ögon-makeupen. Oftast använder jag 3-in-1 Cleanser med en sån där "skrubb-borste" till ansiktet. Jag tycker resultatet blir bättre så.

Första tanken var att jag tyckte att den luktade.. mögel. Ja faktiskt, den gör det. Har ingen vidare fräsch doft, vilket jag tycker är lite synd. Däremot känns den väldigt fräsch i ansiktet under tiden man arbetar med den, och även efteråt. De första 2-3 veckorna fick jag små blemmor i ansiktet, större än pormaskar, och mindre än finnar, och då och då även stora bölder. Men det försvann efter någon vecka och efter det har jag inte haft några som helst problem med det.

Huden blir väldigt mjuk och len efter användning. Ett till plus är att den är väldigt dryg, precis som alla andra produkter från Mary Kay.

Det negativa med produkten är just lukten, jag står inte ut! Jag får mer produkt för mindre pengar som funkar lika bra, om inte bättre än den här produkten, och som samtidigt doftar gott!
Samtidigt tycker jag inte att man känner sig sådär "ren" som man vill göra efter att man tvättat bort sminket. Innan jag vande mig kändes det även som att jag hade en silikonmask på mig efter att jag torkat ansiktet, och så vill jag inte ha det.

Men allt som allt är det här en bra produkt. Jag skulle inte säga att den är riktigt prisvärd, och jag kommer förmodligen inte köpa den igen. Men ger man den lite tid så är den faktiskt helt klart duglig.

3.5/5 p

Beige Charmeuse

Ytterligare ett läppstift från Oriflame, den här gången i Beige Charmeuse. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här färgen, då den blir lite orange på mina läppar. Jag hade hoppats att den skulle vara mer brun/beige. Resultatet blir dock bättre med lite beige läppenna eller ett täckstift under.


Här har jag bara läppstiften på underläppen, för att visa hur lik den är min vanliga läppfärg.


såhär ser den ut efter en lätt pussmun mot ett papper. Den ser inte lika kladdig ut då.


..och med ett läppglans på!
Läppglanset är föresten MaxFactor's silkygloss i 365. Silver frost. Ett brun/lila/plommon glans med väldigt mycket silverkorn i.

Max Factor's colour perfection eyeshadow

Jag läste Caroline's inlägg om Max Factor's colour perfection eyeshadow och kände att jag måste tycka till.

Jag har bara en sån här duo från MaxFactor, och även min är från stenåldern! ;) Färgen är 420. Supernova Pearls. Bilden gör inte färgerna riktigt rättvisa, då den ljusa är mer vit-gräddvit än gul-beige som på bilden, och den mörka är mörkare än på bilden. 



Jag hittade den av en slump när jag rensade bland mitt smink, och nu är den en av mina absoluta budgetfavoriter. Den ljusa skuggan använder jag som highlight till ögonbrynet  varje dag, och ibland även på kindbenen, då den har jättefint skimmer. Den chokladbruna skuggan använder jag då jag vill piffa till en neutral look litegrann.

Jag tycker att färgerna är väldigt pigmenterade, och blir extra fina med en bas under. Precis som alla andra skuggor från MaxFactor så är konsistensen en aning "mjölig", men det tycker jag bara om, då det blir lättare att jobba med och blenda ihop i andra färger. Däremot tror (snarare vet) jag att de har lätt för att gå sönder, speciellt för en sån drummel som jag som tappar saker hit och dit hela tiden! :) Men allt som allt så tycker jag att det här är en jättebra ögonskugga för ett billigt pris. Nu har jag ju bara provat den här färgen men jag har svårt att tro att jag inte skulle gilla de andra :)

Pris: 95 kr.

Betyg: 5/5

Love love de toi



Under sommaren är det här en av mina absoluta kroppslotions-favoriter.
Samma sak gäller parfymen från samma märke - Morgan.

Den doftar underbart, den skimrar fint, lukten håller länge och den känns lagomt flickig och lyxig.
Mamma använde den en dag på armarna, och på natten hade hon vaknat av att hon luktade så himla gott på armarna! :) Tyvärr finns den inte att köpa i min kommun, och åtminstone parfymen är slut här hemma - Så det måste införskaffas nästa gång jag tar mig här i från :) Parfymen finns i olika dofter.

 Pris för lotionen (100 ml): ~ 200-350kr.
Pris för EdT (35 ml): ~ 350-500kr.
(Priser hittade på internet)

Finns att köpa nästan överallt. På Kicks och Åhlens blandannat.

Betyg - 5/5


Strax tillbaka

Förlåt för min värdelösa uppdatering!

Jag vet inte vad jag ska skylla på. Så jag struntar i det :) Lovar att bli mer aktiv snart igen. Har 2 sminkningar som 2 läsare har bett om, så det kommer upp när tid och lust finns.

Pappa slår till igen

Jag hann vara borta några timmar.. sen ser lillasyster ut såhär..


Än en gång är pappa gärningsmannen.

Angående frisyren hon har - En av hennes kompisar klippte henne på dagis, så hennes långa, blonda lockar fick falla. Hoppas det växer ut till sommaren iallafall, tycker det har gått nog segt att få ut det sådär pass långt.


Före:


Såhär ser hon ut när storasyster får välja. Rosa döskalletröja, rosa väst, jeans, rosa skor, nitbälte, rosa mössa och rosa/röda handskar :)

Make it up

Jag ska just gå ner på stan och söka lite nytt smink, osminkad den här gången. för att vara på den säkra sidan:) Men jag tänkte bara visa vad min familj höll på med igår när jag kom ut i hallen..
Jag kunde knappt ta bilderna för att jag skrattade så mycket.





Idé: Lillasyster
Offer: Lillebror
Gärningsman: Pappa
Kamerakvinna: Jag

Typiskt mig

Ååh.. haha

Jag har haft en riktig skitdag på ren svenska. Upp halv 5 på morgonen, barn- och hundvakta hela dagen. Inte nog med att jag skulle ta hand om en galen valp och en ännu galnare 3åring, så låg en 22årig kille inne på mitt rum och vägrade lyfta ett finger. Istället drog han fram, stökade ner, gnällde och sånt som inte mitt pyske klarar av. Alla telefoner som kunde ringa, ringde hela tiden, äh, jag orkar inte gå in på detajler, det var kaos helt enkelt.

När pappa kom hem på eftermiddagen lugnade allt dock ner sig, och jag hade hunnit snabbsminka mig.
Jag la mig i sängen med killen och andades ut, gav honom en puss på pannan (utan en tanke på att jag hade rosa läppstift på mig). När jag sen såg pussmunnen i hans panna började vi skratta och busa, och han kittlade/nöp mig så jag både skrattade (tjöt) och grät samtidigt. Han försvann ett tag och kom tillbaka med.. röda läppar! Hämden var ljuv! Men som jag skrattade åt honom, haha.

Efter ett tag lugnade vi ner oss, och efter ytterligare ett tag for jag ner på stan med en kompis.

När jag kom in på affären började min kompis och övriga kunder skratta hysteriskt åt mig. Varför? Jo för att jag står där och ler med en bortglömd pussmun i pannan, utsotade ögon och svarta torkade tårar ner till halsen. HUR kan man ens missa något sånt? och HUR kan inte min kompis ha sett det tidigare? Haha ja fyfasen, nu vill jag bara sova och vakna (halv 5 igen) på rätt sida!


Ungefär såhär såg jag ut idag, fast värre!
(På bilden hade en killkompis försökt sminka mig)

Eyeshadow pencil

När jag ändå är inne på Oriflame:

För några månader sedan fick jag en Eyeshadow pencil av min mormor, som köpt den och sen ångrat sig. Färgen heter Champs Elysées 2197 * 1 och är en plommon/lila ögonskuggs-penna. Jag använder den som bas, eller ibland bara som den är, då den är otroooligt fin!

Min börjar ta slut och jag gick in på hemsidan för att söka reda på en ny, men det enda jag hittar är Eye shadow Velvet pencil som dessutom bara verkar finnas i svart. Jag tror inte att det är den jag vill ha iallafall! :) Sökte även igenom katalogen på jobbet men hittade ingen där heller. Förbajjat. Någon som vet var jag ska få tag på min älskling?

Tycker föresten de påminner lite om NYX Jumbopencils. Men då har jag bara provat dem några få gånger också.

Wake-up Pink

En annan favorit från Oriflame.



Wake-up Pink heter den och är en underbar rosa färg. Jag blir chockad själv som faktiskt bär OCH gillar rosa saker. Inte alls likt mig! :)

Ordniarie Pris: 90 Kr
Nu: 69 Kr.

Diskret smak/lukt, dock inte plastig. Väldigt krämig och skön att ha på läpparna :)

Mina clownnaglar


Jag och farmor sitter och tittar TV.
Farmor - Nämen frida, hehehe, vad har du på naglarna?
Jag - Hmm, nagellack. Vadådå?
Farmor - Nej jag visste inte att det var inne med clownnaglar. Höhö
Jag - Vadå clownnaglar? är det fult?
Farmor - Det sa jag aldrig. Jag sa ju bara att du ser ut som en clown, och att jag aldrig skulle gå ut sådär. hehe

Detta fick mig att snabba mig hem och prova min nya nagellacksborttaning från Proclé. Aldrig mer! Usch, efter att jag varit tvungen att använda halva flaskan för att få bort lacket, så skulle det dessutom lukta fan. Och lukten sitter ännu kvar i badrummet. Blä!

Lipstick jungel

Började prova några av mina många (!!) läppstift från oriflame. De har bara legat i sminklådan och samlat damm. Jag har som sagt väldigt pigmenterade läppar, så jag undvek att ha färg alls på dem förr. Men nu när jag blivit äldre har jag väl insett att det faktiskt är fint med färg på läpparna. Tur att oriflame har otroligt bra läppstift då också!

Mamma har sålt oriflame förr, och jag hamstrade åt mig halva tidningen varje gång. Har även beställt några nyare från vänner och jobbet, som också sålt.

En favorit hittills är Midnight red och Red velvet.

Med röd läppenna under blir Midnight red otroligt intenvis. Nästan svart på vissa ställen! Helt underbart fin är den!


Som vanligt gör kameran inte färgerna rättvisa.


Mer rättvis färg. Äckligare bild dock :P

TaxFree, tips?

Min farmor och farfar ska fara till Thailand snart, igen (8'e gången!) och igår fick dem hem TaxFree-katalogen. Givetvis ringde hon mig direkt så jag kunde fara dit och kolla igenom den. Dom hade sjukt mycket hudvårdsprodukter och sådant, men lite mindre smink än vanligt dock. Har redan skrivit ner att jag ska beställa Cliniques dramatically moist. (345 kr. Butikspris: 460 kr). Min är nämligen slut och har varit det alldeles för länge. Ska även beställa Armani Code EdT (399kr. Butikspris: 560 kr) till killen.


Hur som helst, det fanns allt från Clinique, Lancome, Clarins, Dior, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Gosh, Kanebo, Bioterm och så vidare. Finns det någon produkt jag bara måste betälla, så jag inte missar det nu? :)






Finally!

Yesyesyes, nu funkar det äntligen!

Here we go:

Utan_namn
by MakeUpWhore

Shit vad skumt att se sig själv sådär. Huvva.

Nå.. till ännu en jobbig sak! Jag installerade camen bara för det här, och tidigare har den alltid fungerat felfritt och varit väldigt rättvis med färger och så vidare. Men idag var allt som skulle vara svart- blått istället! Dvs. mitt hår, mitt linne och ja, nästan allt i bakgrunden var helt ljusblått, och det gick inte att ändra. Provade istället sätta på svartvitt och tyckte det fungerade bra, tills jag kollade på filmen och insåg att mitt hår ser ljust (!) ut! Haha, jag har ju kolsvart hår! Blev livrädd och började kolla på håret och trodde att någon blandat i klorin i schampot. Ja ojoj..

Jag hoppas att jag inte är allt för dålig på att förklara, och att guiden var till någon hjälp. Ibörjan kan det vara lite jobbigt för fingrarna, men det gäller att få in rätt "flow" :)

Sen om man vill måla brynen före för att markera och sånt, så är det ju bara att göra det.

Och en grej till.. vars fasen försvann ljudet egentligen? Jag hade en låt i bakgrunden, aja.

Snart så..

.. Snart kommer Threadingguiden upp. Har installerat massa grejer till camen och jag förstår verkligen nada av hur det fungerar, men det duger nog.. hoppas jag :)


Edit: Blä vad det här krånglar! Själva filmen och "redigeringen" tog max 20 minuter, och då var det ändå första gången jag gav mig på något sånt här. Men med alla problem med uppladdningar och format och sådant så har det tagit över 6 (!!!) timmar. Jag blir inte klok! Men nu tror jag att jag hittat en sida som ska kunna ta emot min fil :) Sen är det bara att rensa datorn på alla skitprogram jag tagit ner ihopp att det här ska lösa sig.

Lill-arne

Min kille är tatuerare och.. ritare? :) Han ritar iaf, och är jätteduktig.
För några månader sedan så fick vi dock för oss att jag skulle tatuera honom, och här är resultatet.

Ser ni lill-arne där under döskallen (som han förövrigt har tatuerat på sig själv, som mångamånga andra gaddar). Jag tycker han passar in jättebra där ;)


En närbild:

Det var svårare än jag trodde att tatuera, maskinen är ju skittung!
Arne blev lite skakig, men sätt en skateboard under honom, eller en discokula ovanför honom så är ju allt som han ska.

Daaaancing queen..

Nåja, han är ju glad iaf :)

Nytt

IsaDoras 41. Golden Plum




Alla fyra skuggor utan och med bas. När jag sedan tog på mig en tröja i ca 1 timme så var endast färgerna med basen under kvar, såklart. Basen är grymt viktig :)

Loral Paris För Dark Skin Tones. 406. Peaux Fonceés


1 och 2 är ögonskuggor, medans 3 är ögonbrynsskugga.


Från vänster: Nr1 utan bas, Nr1 med bas. Nr2 utan bas, Nr2 med bas. Nr3 utan bas, Nr3 med bas (som ni ser behövs ingen bas till ögonbrynsskuggan. Har dock svårt att tro att denna toppar min trogna vapendragare från Face Sthlm:)

Vet inte priset på dessa då jag köpte mycket annat också och kastade kvittot. Men jag tippar på 100-120 kr /styck.

Påväg hem!

Satt och klickade runt på roligasaker.se och kunde verkligen inte hejda mig.

Förutom detta beställde jag blandannat toy som ser ut som köttbullar, ägg som växer och blir träd osv. kom upp i ca 500 kr, och ändå är jag för snål för att beställa coastal scents 88 palette. suck..

(Bilderna är klickbara)


ägg och bacon plåster. varför? därför!


gulligt robot halsband.


läppglans till lillasyster, som älskar choklad och.. läppglans :)

och det coolaste..


KOLLA IN SMINKVÄSKAN! :) Skitcool ju. Tror dock den kommer begravas i lådan med alla andra sminkväskor. Men coolt att ha en ju! :)

och jo.. threadingguiden kommer senare. jag har ögoninflammation och vill inte börja pilla med brynen då.

Bonus:


Min älskling.
Äldst av alla vovvsingar jag/vi har.
Han (Tyzon) fyllde 4 år i december, så han börjar bli gammal lillpojken :)
Sen har vi zigge som är en vithårig schäfer (vit herdehund), och han fyllde 1 år ju januari.
Och nu har vi lilla puppyn på ca 10 veckor, som är en blandning mellan schäfer och border collie.

Favorit hårprodukter


Jag måste börja med att säga att jag sällan och aldrig använder produkter i mitt hår. Mer aldrig än sällan. Fast när det väl händer, på fest och så, så använder jag mig av dessa (och vissa andra då, men de här är favoriterna)

Från vänster:
Garnier Fructis Style - Pschittt gel. (tror flaskan ser annorlunda ut nu för tiden) Pris: ~50 kr.
På flaskan står detta: Fructis Style med fixerande microvax garanterar en ultra hållbar frisyr, som går att kontrollera.
Omskakas och sprayas på fuktigt eller torrt hår. I håret blir gelen flytande. Ger volym, kotrast och 3D-effekt utan att klibba eller göra håret platt. Rufsa med fingertopparna för form och avsluta med hårföning.

Jag tycker: Ptja, nog fixerar den alltid. Håret blir stenhårt om man sprutar det direkt på håret, vilket inte jag gör. Luktar förövrigt ljuvligt. Jag sprutar ett eller två sprut i händerna och gnuggar ut det, för att sen bara gnugga in det i hårbotten och rufsa till det. Det lilla som finns kvar på händerna sedan använder jag för att trycka ner eventuella slingor som flyger omkring, och dra ut över resten av håret för att det ska hållas platt, och inte flyga omkring. Rufset i hårbotten gör att håret får en fantastisk volym, som åtminstone håller några timmar. Sen får man fluffa till det igen. Håret blir varken flottigt eller hårt när man gör detta, om man nu inte använder jättemycket produkt. Less is more.
                                        

Schwarzkopf got2b smoot 'n chic - Smoothing lotion Pris: 50-80 kr, beroende på affär.
På flaskan står detta: Fuska inte med ditt hår - ge det en "royal" behandling med got2B smooth 'n chic smotthing lotion. Formar, mjukgör, kontrollerar fly-aways och ger en viktlös lyster och mjukhet. Skyddar mot skador från värmebehandling och innehåller ett UV-skydd. Pumpa ut i handen och fördela jämt i handdukstorkat eller torrt hår och style'a.

Jag tycker: Underbar produkt som gör håret jättemjukt och lämnar håret otroligt väldoftande. DOCK anser jag att håret känns lite flottigt direkt efter applicering, vilket mitt hår aldrig annars brukar bli. Har heller inte provat denna som värmeskydd, och tror heller inte att man ska byta ut sina vanliga värmeskydd mot denna. Men den är helt klart prisvärd och lämnar håret (främst topparna) supermjuka. Jag applicerar denna väldigt sällan, just för att håret känns flottigt efteråt, men när den används är det främst i hårtopparna och luggen. Plus för den snygga designen. Den får helt klart stå utanför badrumsskåpet :)

                                       

TackyWacky extrasuper shinespray Pris: Tippar på ca 60-70 kr. Minns inte exakt.

På flaskan står detta: Glansspray som ger wacky superlyster till alla typer av hår. Ger ingen stadga, bara glans.

Jag tycker: 'NUFF SAID! Underbar glans, underbar doft, utan att bli flottigt. Viktigt dock att man inte överdoserar.

                                       

TackyWacky extra shine hairspray. Pris: Samma som glanssprayet ungefär.

På flaskan står detta: TackyWacky superhold hårspray som ger extra volym, superfixering och styrka - håller i alla väder.

Jag tycker: Samma som ovan. Dock använder jag bara denna i hårbottnen när jag vill ha volym (och ett annat spray ovanpå) men den fungerar alldeles utmärkt för det. Däremot får man ångra sig om man somnar utan att duscha, för det håller verkligen. Pojkvännen däremot har tömt 2 av dessa flaskor på några månader, så jag antar att han gillar den skarpt :)

                                       

Björn Axén root lifting spray volomue. Pris: Ca 80 kr.

På flaskan står detta: Ger håret långvarig volym och fyllighet. Den speciellt utvecklade formulan med Pro- Vitamain B5 gör att ditt hår ser naturligt friskt och vackert ut. Gör håret lätt att forma. Ger fantastisk volym utan att på något sätt kännas klibbig.

Jag tycker:
Det som står på flaskan stämmer till punkt och pricka. Däremot är den lite jobbig att använda då den endast ger effekt om den används på fuktigt hår i hårbottnen, för att sen bli fönad torr, vilket jag försöker undvika helt. Men den är faktiskt helt underbar och ger rötterna ett riktigt lyft som håller. Det känns nästan som att man bär peruk när man använder den här produkten, då håret känns mycket tätare och tjockare. Minus för den fula flaskan och för den typiska frisör-lukten.



Björn Axén + VoloumeMaster = Bilderna ovan. Ja jag är den svarta.



okej, nu är jag trött. är hemma från ett mördar-pass på 11 timmar. Imorgon väntar ännu ett mördar-pass på jobbet. hujj. sen att jag vaknar på natten av att killen spyr i hinken bredvid sängen, och springer fram och tillbaka till toaletten gör ju inte saken bättre. och det gör ju absolut inte hundvalpen heller. buhu, nu märks det att jag är trött :) natti.

jo föresten, guide på threading kommer upp imorgon eller på måndag. beror på hur mycket brynen har växt till imorgon ;)

Kat Von D

Jag tycker verkligen om Kat von D. Hon är grym på alla sätt och vis, och för någon vecka sedan såg jag att hon har ett eget sminkmärke (som hon förmodligen inte har någonting med att göra, förutom hennes namn då)

Jag fastnade dock inte för mycket av hennes smink, förutom vissa av läppstiften, som jag ändå aldrig skulle använda. Så istället önskar jag mig dessa;


Hur snygga som helst ju! Sen om dom är bra är ju en annan fråga :)
Finns på sephora.com och kostar $48.

Pink panter



Lillasyster - Frida titta, jag har målat naglarna rosa precis som du
Jag - Ja vad fint, men ser du inte att jag har vita prickar också?
Lillasyster - Åh nej, pappa måste köpa vit färg till mig
Jag - hehe, tycker du att det är fint?
Lillasyster - Ja, det ser ut som svampar.. och jag tycker ju om svampar!

Som jag skrev tidigare är jag ingen nagellackstjej. Men jag har ändå låtit naglarna växa ut och haft någon form av klor, som pappa säger :) Men nu när vi hämtat hundvalpen så har nagel efter nagel gått av, så jag kapade av alla, och målade över dem, och insåg att det hade varit finare med långa naglar och nagellack istället. Nåja, det är bara vänta till de växer ut igen :) Kanske myrraholjan hjälper?!

Föresten, är det bara jag som lider av att tum- pekfinger och långfingernageln växer med rund form, medan ringfinger- och lillfingernageln växer rakt!? Jisses vilket I-landsproblem.

Rainbow

Som vanligt så måste jag hata på min mobilkamera. Jag gillade verkligen hur den här looken såg ut i verkligheten, skitfina färger som inte vill komma fram riktigt med mobilkameran och de dåliga ljuset!

Rosa - Röd - Orange - Gul - Grön och blått under ögat













Lily

Eftersom att ni är så dåliga på att ge mig tips så tänker jag istället ge er tips på en jättebra blogg! :)

http://lindablom.se/

Hon skriver och tipsar mycket om hår, skönhet, smink, kläder och även hennes vardag. Varje gång jag klickar mig in där så suckar min pojkvän för att han vet att det kan ta ett tag innan jag får tid för honom igen :)
Dessutom har hon ofta jättebra tävlingar, som dessutom är grymt rättvisa och lätta att medverka i.

Såg även att hon la upp samma concealerwheel som jag var på jakt efter, så nu vet jag var jag ska få tag i det :)

RSS 2.0